Tietoa meistä

Yhteisellä muistelemisella ja muistoilla on suuri merkitys kun käymme läpi surua jonka läheisen poismeno on aiheuttanut. Yhteen kerättynä rakkaat muistot säilyvät ja kertovat tarinan läheisestä ja hänen elämästään sellaisena kuin ystävät ja läheiset sen muistavat.

Suru koskettaa yleensä hyvin laajaa, mutta toisistaan hajaantunutta ryhmää jotka tuntevat edesmenneen henkilön eri yhteyksistä. Suru on kuitenkin kaikille henkilökohtainen ja tarve suremiseen, surun jakamiseen, muistelemiseen ja muiston kunnioittamiseen on vahva.

Ajatus Mistoryn muistosivusta syntyi pikkuhiljaa kun yhä uudelleen huomasimme törmäävämme samoihin kysymyksiin ja ajatuksiin:
Kuinka ottaa osaa vanhan tuttavan kuoleman aiheuttamaan suruun? Kenen kanssa muistella? Mistä hautapaikka löytyy, entä minne sytyttää kynttilä jos haudalle ei pääse? Mihin kerätä kalliit muistot ja tarinat omista rakkaista edesmenneistä? Miten saisimme kuulla heistä lisää?
Kun lapseni pyytävät kertomaan jotain isovanhemmistani, mitä osaisin kertoa heille kun omat muistot ovat jo aika hataria? Kuinka keräisin ja säilyttäisin heidän tarinansa ennen kuin ne katoavat lopullisesti? Kuinka kertoisin kuinka tärkeä juuri hän oli ja on edelleen?
Näiden kysymysten kanssa olemme huomanneet että myös monet muut ovat miettineet samoja asioita ja törmänneet samoihin ongelmiin. Tästä syntyi ajatus Mistoryn muistosivuista. Halusimme luoda visuaalisesti rauhallisen ja kauniin paikan jonne kaikki ovat tervetulleita ajasta ja paikasta riippumatta.Paikan jossa voi muistella ja muistaa. Paikan muistoille.

Mistoryn muistosivuston ensimmäinen versio on nyt julkaistu.  Sivuston palveluita tuottaa ja kehittää Kaarinalainen, neljän hengen, nuori yritys. Toiminnan tarkoituksena on tarjota yhteisöllinen verkkopalvelu, muistosivusto, jonne jokainen voi tulla suremaan, hiljentymään, hakemaan lohtua sekä muistamaan ja muistelemaan oman tarpeensa mukaan. Samalla muistosivuille muodostuu eräänlainen elämänkerta läheisestä ja hänen elämästään sellaisena kuin ystävät ja läheiset sen muistavat.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti joten otamme mielellämme vastaan toiveita ja ehdotuksia palvelun parantamiseksi. Palvelusta on nyt julkaistu ensimmäinen rajattu versio joka tulee laajenemaan. Nykyiset palvelut ja niihin tuotu sisältö tulevat kuitenkin säilymään.

Tervetuloa tutustumaan palveluumme.

Mistory Oy

Anna palautetta/ ota yhteyttä info@mistory.fi

Teknisissä ongelmissa voit olla yhteydessä tuki@mistory.fi