Voit luoda joko aktiivisen tai passiivisen muistosivun

Aktiivinen muistosivu

Nämä muistosivut näkyvät valikossa värillisinä merkiksi siitä, että ne mahdollistavat yhdessä muistelun ja muistamisen. Täällä voi luoda läheisestä, hänen elämästään ja rakkaista muistoista kertovaa muistokirjaa. Muistoja hänestä voi kertoa tekstein, kuvin ja linkein. Tänne kaikki voivat sytyttää kynttilöitä läheisen muistolle sekä lohduksi omaisille. Muistosivuilla voi myös käydä viestinvaihtoa muiden sivuilla vierailevien kanssa sekä osallistua kommentoimalla liitettyjä valokuvia ja kirjoitettuja tekstejä

Hautapaikan tiedoille on oma välilehti, jonne voi lisätä muistomerkin kuvan sekä hautapaikan tietoja. Täällä voi käydä viestinvaihtoa hautapaikkaan tai esimerkiksi hautajaisiin liittyen. Läheistä voi muistaa myös kauniilla muistolahjoilla sekä kukilla.

Voit itse täysin hallita muistosivujen sisältöä. Muistosivun luojana pääset määrittelemään palvelujen laajuuden sekä muiden sivulla vierailevien oikeudet lisätä sisältöä muistosivulle. Tarvittaessa voit muuttaa näitä asetuksia sekä poistaa jo julkaistua sisältöä.

Aktiivisen muistosivun hinta:

3 kk = 14,90€
1 vuosi = 49,00€
pysyvä = 97,00€

Muistosivun maksu tapahtuu sivun luonnin lopussa verkkomaksun avulla. Ostaessasi määräaikaisen aktivoinnin muistosivuun, voit jatkaa aktivointia määräajan päätyttyä tai muuttaa aktivoinnin myös pysyväksi. Muistosivun hallinta ja muutokset tapahtuvat Oma käyttäjätilini -valikon kautta.

Passiivinen muistosivu

Passiiviset muistosivut ovat ilmaisia ja toimivat kuolinilmoituksen tavoin. Ne näkyvät Muistosivuilla mustavalkoisina.
Niihin voit liittää kuvan, henkilön tiedot sekä kirjoittaa muistokirjoituksen.
Toisin kuin aktiivisessa muistosivussa, tällaisella muistosivulla ei voi käydä muistamassa tai muistelemassa edesmennyttä. Passiivinen muistosivun voi muuttaa aktiiviseksi, jotta sinne voi sytyttää kynttilöitä ja lisätä kuvia sekä kirjoituksia

Perinteisten kuolinilmoituksien sijaan nämä säilyvät Mistoryssa ja ovat täällä aina luettavissa. Julkaistut muistosivut ovat löydettävissä etusivun lisäksi sivustomme sisäisen hakupalvelun avulla nimen, vuoden tai paikkakunnan mukaan.